Vliegtuig volgen Zaventem
Drukke boel boven Zaventem

Vliegtuig volgen ZaventemHeb je er ooit bij stilgestaan hoe druk het hoog boven je hoofd wel niet is? Vanaf Brussels airport stond de teller voor het aantal vliegbewegingen in 2016 op maar liefst 222.000.

Dit komt neer op ruim 600 vliegtuigen die van de luchthaven vertrekken en er aankomen. Maar er zijn natuurlijk ook veel vliegtuigen die tijdens hun route weliswaar over Zaventem vliegen maar er helemaal niet landen.

Veel van die vliegtuigen zijn nauwelijks waarneembaar omdat ze gemiddeld op zo’n 10 kilometer hoogte vliegen.

Via deze website streven wij ernaar om je op een makkelijke manier inzicht te geven over het luchtverkeer boven Zaventem en Brussels Airport.

Niet alleen kun je alle vliegtuigen volgen die boven deze regio vliegen, maar van al het luchtverkeer wereldwijd is real-time en non-stop informatie via onze site beschikbaar.

Al vliegt’ie nog zo hoog…

Met het blote oog kun je menig vliegtuig boven je hoofd weliswaar nauwelijks zien, maar via onze website kun je er wel degelijk in een handomdraai achter komen welk vliegtuig er boven je vliegt.

Met vliegtuigenradars worden alle vliegtuigen die wereldwijd het luchtruim doorkruisen, alle dagen van de week, 24 uur per dag zichtbaar gemaakt.

Voor de gepassioneerde vliegtuigliefhebbers onder ons erg handig en super leuk. Wie weet vliegt er op dit moment een Boeing 787 over waarvan je vervolgens de hele vluchtroute kunt zien.

Onze website geeft real-time alle gegevens weer per vlucht zoals het vliegtuigmodel, de vliegtuigmaatschappij, de vertrektijd, kruissnelheid, de resterende kilometers tot aan de eindbestemming en de hoogte.

Kortom het hele plaatje compleet. Op je pc, laptop, iPad of smartphone.

Volg je familie tijdens hun vlucht

Via onze website kun je alle vliegtuigen volgen die boven Zaventem vliegen, real-time. Dit wil zeggen dat op elk moment de accurate vluchtgegevens worden weergegeven.

Uiteraard niet alleen de vliegtuigen boven Zaventem, of België, maar ook alle vluchten die door het Europese luchtruim kiezen en ver daarbuiten.

Kortom, je kunt alle vliegtuigen volgen wereldwijd op elk moment van de dag. Zo kun je via de radar op onze site de vlucht van je familie, je vriendin of collega volgen.

Van minuut tot minuut kun je zien waar ze zijn en hoe hoog het vliegtuig vliegt.

Het luchtruim op je beeldscherm

Vliegtuig volgen mobielJe hoeft geen nerd te zijn om een vliegtuig via onze website te volgen. Met een klik van je muis selecteer je een gebied of een icoontje.

Of je vult eenvoudigweg het vluchtnummer in en onze site brengt je direct naar de juiste plek. Je kunt alle vliegtuigen op je smartphone, iPad, tablet of pc volgen.

In één oogopslag zie je waar familie of je zakenrelatie zich bevindt en wat de verwachte aankomsttijd is. En het is natuurlijk altijd leuk om snel meer te weten te komen over het vliegtuig dat op dit moment boven je vliegt.

Via de radar ontvangt onze site LIVE elke 10 seconde nieuwe updates (gewoonlijk is de refreshtijd 10 seconden, afhankelijk van je internetsnelheid).

Je kunt op onze website tot wel 7 dagen terug de gegevens opzoeken.