TUIfly Belgie
(c) foto: TUIfly België

TUIfly België start vluchten naar verschillende bestemmingen in Marokko

TUIfly België start begin juni met vluchten richting verschillende bestemmingen in Marokko. De vluchten zullen vertrekken vanuit Frankrijk en Spanje. Het is de bedoeling dat deze vluchten het hele jaar door zullen worden uitgevoerd. In de winter zal met een aangepast vluchtschema gevlogen worden.

Casablanca

TUIfly gaat vanaf 7 juni vliegen op Casablanca Marokko. De vluchten vertrekken vanaf Alicante, Madrid, Lille, Montpellier en Parijs Charles de Gaulle. Er wordt gebruik gemaakt van een Boeing 737-700, Boeing 737-800 en een Airbus A320. Vliegtickets zijn te bestellen op de website van TUIfly België.

Nador

Een andere populaire stad in Marokko is Nador. TUIfly speelt hier op in en gaat vanaf begin juni vliegen op deze Marokkaanse stad. TUIfly start de vluchten vanaf Alicante, Lille en Madrid. Nador is een stad gelegen in het Marokkaanse Rifgebergte. In juli worden extra vluchten ingezet naar Oujda en Rabat (hoofdstad Marokko). Deze vluchten vertrekken vanaf Parijs Charles de Gaulle.

TUIfly vliegt vanuit België al langer op Marokkaanse steden. Zo wordt er vanaf Brussels Airport, Charleroi en Antwerpen gevlogen richting Marokko. Ook heeft TUIfly sinds afgelopen maand een basis op Lille-Lesquin in gebruik genomen.

Share.

Leave A Reply