Vluchten vanaf Antwerpen Airport nemen toe

In het tweede kwartaal van 2021 heeft Antwerpen Airport meer vluchten uitgevoerd dan vooraf was verwacht. Het aantal toeristen en zakenreizigers is afgelopen periode flink toegenomen. Topman Eric Dumas geeft aan blij te zijn met deze ontwikkeling en dat passagiers duidelijk de weg terug hebben gevonden richting Antwerpen Airport.

Spaanse bestemmingen

Vanaf Antwerpen Airport zijn vooral Spaanse bestemmingen populair. Er wordt op dit moment naar 5 Spaanse vakantiebestemmingen gevlogen. Sinds vorige maand worden er ook vluchten uitgevoerd naar Split (Kroatiƫ) en Avignon (Frankrijk). In totaal vlogen er 32.352 passagiers via Antwerpen Airport in het tweede kwartaal van dit jaar. Antwerpen Airport is in gesprek met verschillende partijen om ook vluchten richting Londen weer aan te kunnen bieden.

Zakelijke vluchten

Zakelijke vluchten vanaf Antwerpen Airport nemen ook gestaag toe. Het aantal vluchten met zakenjets heeft zelfs het niveau van 2019 bereikt. Ook hebben de diverse vliegscholen actief op Antwerpen Airport de activiteiten hervat. Dit zijn positieve ontwikkelingen voor het verder herstel van Antwerpen Airport.

(c) Foto: Antwerpen Airport

Share.

Leave A Reply