Air Belgium start met vluchten van Brussel naar Curacao

Air Belgium gaat eind dit jaar starten met vluchten van Brussels Airport naar Curacao. In eerste instantie was het de bedoeling dat er vanaf oktober naar Curacao gevlogen zou worden. Echter zijn de plannen gewijzigd en starten de vluchten rond 15 december. De vluchten worden 2 keer per week uitgevoerd met een tussenstop op de heenvlucht in Punta Cana. De vlucht wordt uitgevoerd met de Airbus A330 NEO.

Airbus A330 NEO

Aan boord van de Airbus A330 NEO is plaats voor 286 passagiers. Deze zijn verdeeld over business, premium economy en economy class. Air Belgium heeft gekozen om vanaf Brussels Airport te vliegen om ook interessant te zijn voor de Nederlandse markt. Op vluchten richting Curacao gaat Air Belgium samenwerken met Corendon.

De nieuwe Airbus A330 NEO vliegtuigen gaan de A340-300 vliegtuigen van Air Belgium vervangen. Air Belgium kan binnenkort beschikken over 2 nieuwe A330 NEO vliegtuigen. Vanaf eind oktober zal Air Belgium de vluchten naar Martinique en Guadeloupe vanaf Charleroi Airport hervatten. Op deze vluchten blijft Air Belgium vliegen met de A340.

(c) Foto: Airbus – A330 NEO

Share.

Leave A Reply