Ryanair Vliegtuig Volgen Belgie
Foto: Ryanair

Brussels South Charleroi Airport is sinds vandaag een Ryanair-hub

Het Brussels South Charleroi Airport is vanaf vandaag een Ryanair-hub. Reizigers van Ryanair hebben nu de mogelijkheid om via Charleroi over te stappen via de zogenoemde transit-zone. Dit bracht het vliegveld vandaag naar buiten tijdens een persconferentie.

1 vliegticket

Reizigers kunnen nu overstappen met hetzelfde vliegticket. Ook hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over de bagage. Deze hoeven ze tijdens het overstappen niet zelf mee te nemen. De bagage zal op plek van bestemming arriveren. Dit geldt op dit moment voor 27 verschillende Ryanair routes. Interim CEO van Charleroi Airport zegt er het volgende over:

Ons netwerk van meer dan 180 bestemmingen leent zich perfect voor connecties. Na verschillende analyses zijn we erin geslaagd het systeem van de aankomsten aan te passen om de reizigers de mogelijkheid te bieden om over te stappen via onze infrastructuren om zo een van onze bestemmingen te bereiken. Dankzij de aansluitende vluchten die worden aangeboden door Ryanair – via één enkele reservatie – hopen we heel wat passagiers te mogen verwelkomen op Brussels South Charleroi Airport en hen in staat te stellen om hun eindbestemming vlot en snel te bereiken

Share.

Leave A Reply